Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ! Разбит картер и маслена помпа в дупка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: .

Първоначално публикувано от BAS_SEEKER
    дай телефон за контакт
    Пратих ти го на Лично, защото не знам дали е коректно да го пусна тука все пак ако не иска Еньо!
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Къде е тази дупка? На твое място бих се замислил и да съдя общината!
      В събота и аз се метнах в една голяма дупка на Симеоновско шосе на кръстовището с бул. "Г.М. Димитров" но бях с малка скорост и едва избегнах следващата на следващия светофар на Т-образното кръстовище за Студентски град. Трябва да си търсим правата, не може постоянно да вдигат пътния данък и успоредно с това да си изкъртваме картерите и какво ли още не в разни зееши ями...
      Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Comment

.

човека каза че картера е от алфа 156 2.0 дали ще стане. аз до сега бая такива видях. изобщо от кои коли мога да взаимствам картера. ако този става веднага го взимам но ако не става кажете от кое става
        Поздрави
        Ясен
        MG ZR160 03' - настоящата
        145 2.0 TD 97' - бившата
        GTV 2.0 16V 97' - по-бившата
        SPL Fan

Comment

Колега можеш ли да пуснеш снимка на частите от картера да видим дали наистина не може да се измисли нещо
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

сужалявам всичко е на парчета. а ето тази част в червено направо остана на асфалта
            145 2.0 TD 97' - бившата
            SPL Fan

Comment

Re: .

Първоначално публикувано от BAS_SEEKER
              човека каза че картера е от алфа 156 2.0 дали ще стане. аз до сега бая такива видях. изобщо от кои коли мога да взаимствам картера. ако този става веднага го взимам но ако не става кажете от кое става
              Поздрави
              Ясен
              Ако Еньо е казал, че става, значи наистина става. Ако двигателя е същия (близка година, че имат малки разлики) 100% става без проблем. Отиди и го виж на живо дали е като твоя картер...
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

.

за момента сглобихме картера и този смукател затворихме и тръгна двигателя. сега остава да се поправи и радиатора и тоивам при бобо и драго да довърша смените НАЙ-НАКРАЯ
                145 2.0 TD 97' - бившата
                SPL Fan

Comment

Working...
                X