If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къде е тази дупка? На твое място бих се замислил и да съдя общината!
В събота и аз се метнах в една голяма дупка на Симеоновско шосе на кръстовището с бул. "Г.М. Димитров" но бях с малка скорост и едва избегнах следващата на следващия светофар на Т-образното кръстовище за Студентски град. Трябва да си търсим правата, не може постоянно да вдигат пътния данък и успоредно с това да си изкъртваме картерите и какво ли още не в разни зееши ями...
човека каза че картера е от алфа 156 2.0 дали ще стане. аз до сега бая такива видях. изобщо от кои коли мога да взаимствам картера. ако този става веднага го взимам но ако не става кажете от кое става
Поздрави
Ясен
човека каза че картера е от алфа 156 2.0 дали ще стане. аз до сега бая такива видях. изобщо от кои коли мога да взаимствам картера. ако този става веднага го взимам но ако не става кажете от кое става
Поздрави
Ясен
Ако Еньо е казал, че става, значи наистина става. Ако двигателя е същия (близка година, че имат малки разлики) 100% става без проблем. Отиди и го виж на живо дали е като твоя картер...
за момента сглобихме картера и този смукател затворихме и тръгна двигателя. сега остава да се поправи и радиатора и тоивам при бобо и драго да довърша смените НАЙ-НАКРАЯ
Comment